Doufám

Doufám

Anotace: Doufám a budu

Z očí se mi slzy derou,
Po tváři mi stékají.
V hlavě se myšlenky perou,
tebe ke mně lákají.

Nechci ti už ubližovat,
mám strach, že mě opustíš.
K tvým rtům se pomalu přibližovat
a doufat, že mě políbíš.
Autor Vittoria, 23.05.2009
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, carodejka, jedam, Petbab, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí