Kolik ještě?

Kolik ještě?

Anotace: Asi hodně:-(

Sbírka: Naděje umírá první

Kolik probdělých nocí
vrtalo mi hlavou
jak mam sobě pomoci

Kolik ztratil jsem sil
jen abych ti co nejvíc
každou chvíli nablízku byl

Kolik hodin osamění
strávil ve slepé víře
že snad se něco změní

Kolik sklenek whisky
hrdlem jsem prohnal
abych smazal tvé otisky

Kolik napadlo mě hloupostí
ať už jednou pro vždy
tvůj obraz moji mysl opustí

Kolik musím ještě napsat řádků
abych svůj život
znovu dostal do pořádku

V očích znovu cítím jemnou sůl
asi nade mnou
někdo zlomil hůl
Autor Matty09, 23.05.2009
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Sidonie89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí