Přání

Přání

Anotace: přání a stal ose realitou :)

já dotknout chci se Tvé něžné ruky,
už mi chybýš skoro jako dlouhé roky,
já viděl jsem Tě, když předemnou jsi stála,
prsty jsme si proplétaly a hezky jsi si hrála,
když na objetí čekal jsem, až z autobusu vylezeš,
polibky místo slov, ty určitě pro nás nalezneš,
šťastný jsem byl, když přijela si jen na chvíli,
sice chvíle, ale den jsme si krásně užili,
chybýš mi šíleně moc,
já usínám dobrou noc.

Miluju Tě
Autor pawliiik, 23.05.2009
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, NikitaNikaT., Sýkorka07, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je někdy ošemetná...

01.06.2009 19:27:00 | NikitaNikaT.

jsem ráda, že jsi konečně šťastný, přeji ti to

25.05.2009 22:09:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí