Kam to vede?

Kam to vede?

Anotace: no, jen mě tak něco napadlo, ale mé představy byly poněkud jiné, než to, co z toho vzniklo... :D

Chci být tvůj stavitel
vysněného domu,
záleží jen na tvém
jediném názoru.

Cihly z tvých dotyků a
malta z našich slz
nebude to zámek,
ani rytířská tvrz.

Jen čtyři stěny,
strop je z hvězd nebe,
pod kterým chci,
má lásko jen tebe.

Jen jak láska nás dvou
ty stěny silné jsou,
ze začátku nízké a silné,
později nás přerostou,

začnou se tenčit
a tvořit se okna...
i druhé dveře...
kam asi vedou?

A jsou vůbec druhé,
nebyly původní?
Autor loverose91, 23.05.2009
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy, Lenni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí