Čas

Čas

Anotace: -je velké zklamání

Řekni, že mě miluješ
Podívej se mi hluboko do očí
Polib mě a pohlaď po vlasech
Zajímej se o mě
Ptej se, jak jsem se měla
Lehni si vedle mě
Schov mne do náruče
Objímej mě

- Do té doby než ti začnu věřit
- Dokud tě nezačnu milovat
- Dokud nezačnu žít jen pro tebe

Lži a vymlouvej se
Podváděj mě
Buď raději s kamarády
Spi na druhé straně postele
Směj se mým názorům
Odcházej od mých slz
Nevěnuj mi jediný pohled
Uhoď mě
Autor kookky, 23.05.2009
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, Dedillope, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, klajusenka, Lenni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč z toho cítím tu bolest :(

24.05.2009 01:39:00 | Twisted

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí