Těžká volba

Těžká volba

Anotace: když je člověk na rozcestí minulosti..budoucnosti

Těžká volba
nemilé to rozhodnutí
co skrývají moje slova
ani srdce neví.
Minulost je v prachu odváta
mé srdce budoucnost ovládla
po tvém boku chtěl bych žít
jak jen se vyjádřit.
Zapomenem na všechny slova, skutky
necháme to pěkný
začnem téměř od znova
ať nám lásky život opět spolu ubíhá.
Autor MFNL, 23.05.2009
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je v tom naděje..to oceňuji

23.05.2009 23:14:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí