NIC....

NIC....

Anotace: Pro kamila, jen tak pro nic, za nic...:-/

Vis, to co mě nejvíc mrzi, jsou to ty moje zbytečný slzy...

Zbytečně a pro nic,
pro to nic co ke mě cítíš,
pro to nic, co ve mě vidíš.

Pro ty chvíle kdy si ke mě už nic necítil,
pro ty chvíle, kdy si mě už ani za ruku nechytil.

Pro to, co vlastně ani nikdy nebylo,
tak jak je možný, že s toho "nic", nic nezbylo.
Autor Lolitka, 28.10.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí