BEZ NADĚJE...

BEZ NADĚJE...

Anotace: KAMILOVI...

Svíčka tu hoří, ale ztratí se ve tmě,
jako kapka mojí slzy v moři.

ležím tu smutná a píšu znova.
Vím, jsou to jen zbytečná moje slova,
která můžu opakovat zas a znova a Ty...

Jako bych viděla, jak nad tím mávnuls rukou...
Pousmál se a řekl si, že máš holku hloupou.

Víš můj milý, myslím, že máš pravdu.
kdybych byla chytřejší, kde by jsme teď oba byli.

Žil by sis svým životem a já se v tom svým plácala,
takže nic by se nezměnilo a všechno jako za stara.

Jenže třeba by se našel někdo,kdo by mě měl vážně rád,
kdo by mi rozuměl a nesnažil se mě vždycky jenom pokárat.

stejně si každý jednou půjdem svojí cestou, dřív nebo později.
už nám nedávám žádnou naději.!!!

Tak nač to utrpení prodlužovat!
Autor Lolitka, 28.10.2005
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí