Nové

Nové

Anotace: tak nove

Stál jsi tam
a touhou skoro nemrkal
a rozpačitým usměvem
jsi moje srdce hned získal.

Tvůj pohled
jak žihadlo nejrychlejší včely
ranilo mou duši s úspěchem
ač nechtěla jsem, už spolu v tom jsme jeli
courákem, nebo rychlíkem.

Je to krásný,
držet se za ruce s tím koho tak miluješ
pocit hodný bohů
když srdce na dlani někomu nabídneš
a on ho přijme bez odporu.

I když strach mám
že využils křehké duše naivní holky
která věří ti
a pak pustíš ji s klidem do hloubky
té nejhlubší propasti.
Autor klajusenka, 24.05.2009
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí