nedožitých sto let

nedožitých sto let

Anotace: i těsně před koncem ...

Nedožitých sto let,
tahle láska měla,
byla nedozrálý květ,
tak se v zimě zastavila.

Vločka spadla na ni,
pak zasáhl mráz,
v zasněžené stráni,
ta láska
měla nedožitých sto let.

Horkem ze slunce,
taví se její síla,
usychá na louce,
t aláska
měla nedožitých sto let.

Ptáci jí zpívali,
nestála nickdy víc,
aby jí sborem hráli,
nešťatsná láska
měla nedožitých sto let...
Autor andrea.milous, 24.05.2009
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí