Sama s tebou

Sama s tebou

Anotace: Báseň složená ve Vsetíně a pro Vsetín

Koupila jsem tě ranami svými,
koupila jsem tě lístky kopretiny.
Tomu, že vzlétnem, nedávám už šanci -
Vidím, co vidím - nenapsaní psanci.

Marně tě čekám. Už ve tmě tolikrát
měsícem zbitá, vdaná v pouhý prach,
jak ona řeka z břehů vylitá,
co pláče, pláče, sama ve vlnách.

Sama jsem s tebou. Víc sama, než s tebou.
Vztahy se míjí, žijem v poezii..
Některé básně přečíst smíš jen ve dvou.
Pár hvězd, pár stínů. Vsetín. To, čím žiji.
Autor Calypsó, 24.05.2009
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí