Samota

Samota

Anotace: ...

Samota

Samota je oceán
Láska pouhopouhý klam
Růže kytka nevinná
Ona pro tě jediná
Ona brala ty ji dával
A když spala ty si vstával
Křičela když ticho si byl
Byla vrahem cos mu ránu způsobil
Měla rty přes celé tváře
Tobě zmizly z očí záře
Když se smála ty jsi plakal
Jak si pískla tak si skákal
Kam ona tam i kroky tvé
City byly povinné
Radši trny hladila
Aby s tebou nebyla
Chtěla sama tiše plout
Chtěla najit klidný kout
Chtěla lásku chtěla cit
Neunesla tohle mít
Teď je sama i ty sám
Kudlu vám dvoum podávám
Propíchněte svoje těla
Buďte volní jak to chtěla
Autor Liwinka, 28.10.2005
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí