1974

1974

Anotace: trochu depky do života:-)

1974

Mám tak strašně prázdno v sobě,
tolik bolesti a tmy bez naděje.
Jsem vězeň v dnešní době,
neříkej, že se nic neděje,
už zase pláčeš v koutě na zemi.
Nebylo by nám jinde líp, lásko?
Mám plán, co nás vyvede z podzemí,
půjdeš se mnou-co ty na to krásko?

Až všechno tohle zmizí,
tvé oči uschnou a budeš se zase smát,
nenávist ,bolest i zrada ryzí.
Zbudou tu jen dva šílenci,
co si chtěli všechno dát.

Neboj, bude líp, přísahám,
tahle noc je naše poslední.
Utopeni ve stovce divných dní,
všechno už teď postrádám.

Proč už nejde ráno?
To čekání je k zešílení!
A břitva, co je ostrá málo,
místo smrti pohlazení.

Proč mi nevěříš a proč máš strach?
Tahle pusa není naše poslední, zlato.
My neproměníme se nikdy v prach,
naše láska přežije, přísahám na to!
Tak už pojď, ostatní budou nám závidět,
že jsme našli odvahu, co oni neměli.
Obejmi mě, budeme tam co nevidět
A pak až navždy......budeme veselí?
………………
Autor MorrisonJim, 25.05.2009
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: bloumej očima, Romana Šamanka Ladyloba, Peaceter, Radek.oslov.Šafárik, Terčisko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku mi to připomnělo umrlce z Ebenovy Svatební košile,jak lákal tu dívčinu...

25.05.2009 21:14:00 | Terčisko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí