Silné paže

Silné paže

Anotace: .... co dodat :)

Miluji Tě, lásko moje,
Ty nevíš, jak hřejou mě úsměvy Tvoje.
Když dlaně Tvé mě hladí,
k něžnému lechtání mě svádí.
Ty máš tak krásné tělo,
že líbat by se mi Tě chtělo.
Sevřou mě tvé silné paže,
jak několik mužů, když mě sváže.
Na těle cítit dotek Tvých dlaní,
má vášen před tou Tvou se sklání.
Něžně dotýkají se mě prsty Tvých rukou,
jsou pro mě ted skoro až mukou.
K životu nepotřebuju už asi nic,
já miluju Tě čím dál víc.
Autor Labanda, 25.05.2009
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí