Ztrácí se

Ztrácí se

Anotace: v dáli...

Ztrácí se před očima,
ta malá nevědomost
která v nás dřímá
- která nás neopouští.

Ztrácí se před očima,
ta trocha beznaděje
která je přímá
cesta do pekel.

Ztrácí se mi z dohledu,
ten odsouzený výraz
v tvém nevlídném pohledu
jako při porážce.

Ztrácí se mi z dohledu,
chtíč zbavit se tě
jak kus hnisavého vředu
a nechat tě jít.

Ztratil jsem ji
- samotu
Už nejsem sám
ale nemám Tebe...
Autor Kwítko, 25.05.2009
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí