Trpké klišé..

Trpké klišé..

Anotace: .

Zmítaná těla v ohni
spocené svědomí, žal
jejich city na prodej
jejich duše na podpal

Prach se v prach obrátí
oči slepé budou bdít
vstříc nicotě bílých nocí
nechal tlukot srdce shnít

Prázdné tóny planých slibů
zbortí se snadno tyhle zdi
strachy kanou mrtvé slzy
po roztrhané cti.
Autor Roger, 25.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, hašlerka, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí