Pro Tebe (Na podzim)

Pro Tebe (Na podzim)

Anotace: Vždyť víš.

Sbírka: Nejbližším

V lesním stínu, kvítečky bíle,
schované, smutné. Jak roztomilé!
Kdo stará se o ně, pro koho rostou?
Znám já odpověď, jednoduchou, prostou!
Jsou její. Starám se o ně pro ní...
Podívej, jak krásně voní
Autor Perník, 25.05.2009
Přečteno 582x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí