Kabátek z červánků noc odmítla si vzíti!

Kabátek z červánků noc odmítla si vzíti!

Anotace: Malý něžný úlet...

Kabátek z červánků
noc odmítla si vzíti,
v košilce z něžných snů
prý mnohem líp se cítí!

Závojem černě krásné
ukrývá naše touhy,
a hvězdy stříbrojasné
jen na okamžik pouhý

vyhlédnou zpoza mráčku
nežli se zase ztratí,
i měsíc v bílém fráčku
slíbí, že než se vrátí

jen jeden pro druhého
můžeme tady být,
z Lásky her pranic zlého
nesmí nás vyrušit...
Autor Kozoroh 1, 25.05.2009
Přečteno 431x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Mbonita, Elza511, kávajezpět, bejbyyyy, nejsembásník, Tanzania, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..něžná-hezká..

26.05.2009 10:57:00 | Elza511

Moc hezká básnička ST

26.05.2009 09:58:00 | kávajezpět

To jsou Tvé úlety, krásně snivé, kouzelné a něžně romantické... ST!

26.05.2009 08:53:00 | nejsembásník

Početla jsem si moooc hezké.ST

26.05.2009 08:09:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí