Nesmiřitelní

Nesmiřitelní

Anotace: Vesmes o nicem, ale pro me o vsem.

Sbírka: Naděje umírá první

Kdybych byl led
budeš oheň co mě rozpustí,

kdybych byl voda,
budeš sucho co mě pohltí

kdybych byl králem,
budeš lidem co mě sesadí

kdybych byl dnem,
budeš tmou co mě zahalí

kdybych byl měsícem,
budeš Zemí co mě zastíní

kdybych byl plátnem,
budeš kaňkou co mě poskvrní

kdybych byl vojákem,
budeš nepřítelem co mě zastřelí

kdybych byl oknem,
budeš opar co mě zamlží

kdybych byl železem,
budeš ohněm co mě roztaví

To stačí
kéž bych byl mužem,
kterého tvá ruka pohladí
Autor Matty09, 26.05.2009
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Dedillope, Elza511, al-pacino, Emory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí