Pro Tebe (z léta)

Pro Tebe (z léta)

Anotace: Bílé kvítky po druhé.

Sbírka: Nejbližším

Ze země, z klíčku se rostlinka zvedla,
bílá jak zima, co dávno už není.
Na kopci, kde časem nám pomalu bředla,
na kopci, kde sem tam se všelicos mění.

Starám se já o ně pro ní,
ať kvetou, ať krásně voní.
Každým dnem, snad každou chvílí,
pěstuji ten kvítek bílý.

A nakonec až loukou ptáci budou plát,
v tom bílém háji víš?
Já budu se Tě tiše ptát,
kudyma chodíš, když mlčky sníš.

Z lístků, z těch co se tak smutně lesknou,
se z nich kapky rosy kutálí.
Strádají a mlčky tesknou,
když odcházíš pryč do dáli.
Autor Perník, 26.05.2009
Přečteno 614x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezoučká...

26.05.2009 21:47:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí