Thinking of you (och ano, vím-je to neoriginální)

Thinking of you (och ano, vím-je to neoriginální)

Anotace: Dva blázni....se tak dlouho hledají, že se ještě neshledali. On mě chtěl - já ho nechtěla (byla jsem malá/mladá...moc malá na kluka) teď chci já jeho....chtěl by mě ještě? Asi ne....

Proč stále myslím na to,
jak to bylo předtím?
Proč stále myslím na to,
jak to bylo krásný?

Naše parta,
tušili jsme, že to nebude navždy.
Naše parta,
věčná čtverka.

Proč stále si mne zdravil,
i když já už byla pryč?
Proč si mě oslovoval,
tak jak nikdo předtím?

Proč jsem to neviděla?
Hloupá.
Proč jsem to neviděla?
Příliš mladá.

------------------
Proč už mě nezdravíš?
Teď,
když bych chtěla slyšet tvůj hlas.

Proč už nemám to oslovení?
Teď,
když už slova nedávají smysl?

Chci být znovu tvoji holčičkou,
kterou jsi naučil jezdit na kole.
A s naší partou bychom zase,
šli běhat na to pole.

Proč už nemáš ten pohled?
Který patřil vždy jenom mně?
Já vím, změnili jsme se,
ale vzpomínky snad zůstali.

Ach ano,
vyrostli jsme.
Oba,
ale tak strašně bych tě zase chtěla.
Autor Kira Haulie, 26.05.2009
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, Kristine Clary-Aldringen, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, přivolala vzpomínky...

26.05.2009 20:52:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí