Zarámovaná láska

Zarámovaná láska

Anotace: zarámovaná láska aneb láska mizí

Já o lásce tu zpívám.
Proč slzy v očích mám?
Já na obraz se dívám
a oči zavírám.

Nemysli si,že nevím jak to je,
když do srdce ti někdo šíp bodne
a tvou lásku to zabije.

Přesto předpokládám,
i když slzy v očích mám.
Já někde se schovám
a lásku do rámu dám.

Já nevím to jistě,
ale na stejném místě
pak vyroste chrám.
tam kde má láska svůj rám.
Autor terca111, 26.05.2009
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: MalaIzis, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí