Upír a děvčátko

Upír a děvčátko

Anotace: byl to jen sen...?

Byl to jen sen,
pouhé klamavé zdání,
že bys chvíli mohla být vílou
a on tvým měsícem,
uprostřed noci, za svítání.

Byli jste jako rosa,
co s ránem zdobí květů tváře,
však znenadání sklouzne,
rozplyne se...
a už nevidíš záblesk její záře.

Bylo to jako balada,
kde snoubí se s láskou smutek,
kde život si bere smrt za ženu,
bolest je vysvobozením
a vražda dobrý skutek.

Byla jsi studnou,
co pohltila všechny jeho nezmary.
On byl tvým majákem,
ke kterému nevedla cesta.
Ale přeci jste se k sobě dostali.

A tak jako vy dva
život a smrt tančili spolu nakrátko.
Však studna vyschla
a maják přestal svítit...
Upír přece nemůže milovat děvčátko.
Autor Nessy, 26.05.2009
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: E., jedam, Lunaric Nathanella, jesterka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí