Bylas pro mne květem

Bylas pro mne květem

Anotace: Bylas impuls každé mojí básně

Bylas pro mne
květem, jarní rosou,
zimou i slunným létem.

Bylas místem nekončících krás,
i něžným slůvkem,
když slyšel jsem tvůj hlas.

Byla jsi mým
listím i lesním mechem,
když bral jsem všechno jedním dechem.

Bylas impuls
každé mojí básně,
tou živou strunou
co hrávala tak krásně.

Čím byla jsi
již nebuď prosím,
co bolí mě
jen stěží nosím.

A nesnažme se měnit osud,
když nezměnila jsi se dosud.
Autor Dreamer, 26.05.2009
Přečteno 377x
Tipy 19
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Anye, Antares, Krásná Princezna, Maličká Peťulka, Tanzania, bajli33, Duhová, Zefi, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je plná smutku! Nedovol té holce ať s tebou tohle dělá!

07.09.2010 15:54:00 | Anye

Tahle je plná smutku! Nedovol té holce ať s tebou tohle dělá!

07.09.2010 15:54:00 | Anye

Moc hezká...líbí.ST

22.09.2009 09:36:00 | Tanzania

=)

26.06.2009 23:43:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí