Ice Queen, ledové srdce

Ice Queen, ledové srdce

Anotace: bla

ó prázdnoto, už jsem tě čekala
moc jsem tesknila, moc jsi mi scházela!


už neumím milovat
neumím poslouchat srdce své
jež je ledové a nechce se smilovat
dávat lásku ani přijímat srdce tvé

tak plná jsem zoufalství
a mé srdce je zamčenéné
v zámku v mém ledovém království
kde má své místo navěky určené
Autor Apocalypso, 27.05.2009
Přečteno 530x
Tipy 3
Poslední tipující: Peaceter, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

27.05.2009 00:04:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí