Rýmované sdělení/vzkaz

Rýmované sdělení/vzkaz

Anotace: nejsou to milá stvoření. přivezu si vzduchovku

když holub sere
na balkoně,
vydává zvuky

ty zvuky věřte
nebo ne, dělají
díru do antuky

člověk se vzbudí
a holubi prudí
a do toho ještě....

vzbudí se bez Tebe

a o tom to je
ne o holubech
ne o rýmování
ne o balkoně
ani o zvucích

asi to je zase o lásce...

ach jo...

cítím se velmi... holubovato-balkonovito-zamilovano-posr.ně

a Ty?
Autor Maro Deives, 27.05.2009
Přečteno 461x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tacca, T-Mac, Hloupá Květinka, Unyle Pěl, kikis, lexus, Bíša, Markéta Hl., xkacerka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě rozesmála...ST

12.07.2009 21:05:00 | T-Mac

ty díry do antuky dělaj zvuky? anebo něco jiného?

01.06.2009 21:44:00 | lexus

Dobrá myšlenka, líbí.

28.05.2009 20:21:00 | xkacerka

A víš,že je to vtipné,
začít holubama
a skončit u své milé holubičky?
Líbí se mi to.

27.05.2009 21:15:00 | s.e.n

:-)

27.05.2009 21:06:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí