Most

Most

Anotace: ...

Z útrob tvých stavím most,
po kterém kráčím bez ducha.
Na něm já první, poslední host.
Jistě to nevím. Je to jen předtucha.

Ten most nasáklý je benzínem
a já oheň v ruce dřímám.
Když všechny lži pominem.
Zbydeme jen Ty, most a já sám

Oheň žárem pouštím,
plameny se rozrostly jak divý les.
Vinnen jsem jen já tím,
že nedotkli jsme se nebes

Nehoří most.
To mé srdce se v prach obrací.
Nejsem poslední host.
Jsem člověk co se nevrací.
Autor Edmond Kadad, 27.05.2009
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...něco mi to připomíná - pár lidí si v životě projde stejným pocitem...

09.06.2009 22:08:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí