Nemáš zdání

Nemáš zdání

Anotace: jó to byly časy ... (05/1998)

Nemáš opravdu ani zdání, jak moc tě mám rád
a nebo možná máš
a víš, že kdykoli přijdeš a chceš si hrát,
tak se mi jenom zdáš.
Za pár dní možná budu schopen určit,
co ty moc dobře víš,
hle ty neustále snažíš se mne mučit,
a ničemu se nedivíš.
To od tebe ale pěkné není,
to na dívku se nesluší,
asi tě jednou po setmění
vytahám pěkně za uši.
Skoro se nechce věřit tomu,
že známe se už přez měsíc,
to abych nezapomněl odjet domů,
když jsem u tebe po nocích.
Stokrát můžeš pravdu říkat
a nebo si klidně lži,
to na tobě poznám, a pak budeš pykat,
i když nevyhnu se menší při;
a vím, že mě máš doopravdy ráda,
asi jako já tebe,
naposled, když ses na mne smála,
snesl bych modré z nebe!
Autor Obyčejný básník, 28.10.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková pěkná, celkem i milá... Ale mně ta forma nesedí. 80

18.04.2006 17:44:00 | BlackTangerine

Tahle je pěkná spontánní!

29.10.2005 14:07:00 | Krtica

Jirko občas nikdo nemá zdání...=)

29.10.2005 10:25:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí