BORDEL

BORDEL

Anotace: pokus o něco bez inspirace avšak ze zkušeností bez zkušenosti..:-D

Nejspíš to bude vztekem
Možná jen únava mi svazuje ruce i nohy
Také to může být tím věkem?
A nebo na to prostě nemám vlohy!!!

Koutkem oka se ti dívám na dlaně
Tak něžný i teď když je schováváš do pěsti
Když otvíráš je jsou jak jezero a u ní laně
Které pijí vodu průzračnou neznajíc bolesti

Zkažená krev mi proudí po těle
jak hořká hlína, když práší se od kopyt
asi mě štve, že jsem ztratil přítele
mát ale pocit, že jsem ztratil mnohem víc

byla si přítelem byla si milenkou
byla si vrbou i všední myšlenkou
byla si radostí v smutku i ve štěstí
byla si oporou při mojí bolesti
byla si provazem co svázal mi ruce nohy
a teď když jsem tě ztratil, ztratil jsem vlohy!
Nejsi tu abys mi říkala jak mě miluješ
Nejsi tu abych věděl, že je to lež.
Nejsme tu spolu, a ani bez sebe
Však nejvíc mě mrzí, že jsem ztratil přítele….

Mám ale pocit, že jsem ztratil mnohem víc…

Autor vojta petr, 27.05.2009
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, Kite.Kat, Kapka, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí