Vysněný anděl

Vysněný anděl

Anotace: Věnováno člověku, který si to nezasloužil.

Jednoho dne potkal jsem překrásnou bytost,
její přenádherné poměnkové oči zářily obě,
já byl velmi šťastný a měl velkou radost,
když (při)pustila si mě k sobě.

Ta dívka je můj vysněný anděl,
snad sám bůh mi ji mohl darem dát,
můj život se až v základech zachvěl,
a po jejím polibku mi rozum zůstal stát.

Tohoto člověka si velice vážim a má pro mě velkou cenu,
tuto dívku si chci vzít za svou ženu,
ukázala mi totiž život plný lásky,
život, který už o poté nedostanu.
Autor Arthur Verdel, 28.05.2009
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Meriel, Kapka, zrrrr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky zdravím nového člena a nepolevuj toto se mi líbilo mnoho zdaru do další práce :-)

28.05.2009 06:16:00 | zrrrr

...vítej na Literu :-) tip pro začátek

28.05.2009 00:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí