pocity

pocity

Anotace: jak myslíš, co cítím, nikdo neví...co dál...

Po okně tiše stéká kapka deště,
po okně stejně jako láska po stěně duše.
Třpytí se a přesto třpytem necítí se,
jak zkamenělý kámen ve středu mé duše.
Proč je mou součástí trn růže a ne květ,
proč jen ptáci hledí z nebe na svět?
Stejně jako jako jehličnan v listnatém lese,
překáží ve mě vzpomínka ztrácející se v čase.
Sic se ztrácí z mysli, přesto v duši zůstává
s mým srdcem a cítěním si tvrdě pohrává.
Proč trápení prostupuje každým mým dnem?
Copak je štěstí pro mě nedostupným snem?
Autor maedison, 28.05.2009
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tim destem si me ziskala... ale nakonec je to na me moc otazek... zadny odpovedi... a zmatenost...
celkem pekny...

05.06.2009 19:54:00 | Layla.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí