Milostná věž

Milostná věž

Anotace: ...

Sbírka: Drozdovská recese

Ty sny o nás...
naděje společné,
cíle vzdálené.

Cestou trnitou,
nebem bez mraků
dojdu jednou
až k těm kopcům
plných zázraků.

Tam naleznu to,
co nikdo předemnou:
Tvé rty,oči,vlasy...
tvou mysl zmatenou.

Nebe zbarvené do tmava,
jak jen to říct?!
Snad chybí mi odvaha..

Schází mi slova,
srdce buší,
tajně doufám,
žě už něco tušíš.

Miluju,miluj mě též!
Já z lásky postavím
tu nejvyšší věž.

Ta věž bude až do nebe,
PROČ?
Protože je plná lásky,
protože je pro tebe....
Autor Dullsinea, 28.05.2009
Přečteno 484x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanzania, Kapka, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro Tebe...ST
Proč?
Protože jsi dobrá!

11.06.2009 22:07:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí