Dva lidé

Dva lidé

Anotace: Tuto básen jsem začla vymýšlet jednou cestou domů a tak jsem si ji napsala do mobilu a doma dokončila :) ...7.5.09

Sbírka: Moje básně

Dva lidé

Dva lidé jsou vidět na obzoru,
dva lidé kráčející spolu,
dva lidé srdcema k sobě svázaní,
dva lidé láskou spoutaní,
dua lidé - není jim vidět do tváře,
dva lidé ozáření od sluneční záře,
dva lidé při západu slunce,
dva lidé držející se za ruce,
dva lidé čelící spolu proti nebezpečí,
dva lidé, jejichž láska strasti vyléčí,
dva lidé - dvě bludné postavy,
dva lidé kráčející do dáli,
dva lidé mající svůj svět,
dva lidé nesou lásky plod a květ,
dva lidé, toť krásné uzření,
dva lidé, dvě zamilovaná stvoření,
dva lidé vesele jdou životem dál,
dva lidé, tolik šťastní,
dva lidé před Bohem v srdci krásní,
dva lidé - ti, kteří jdou,
dva lidé - těm přejeme krásnou cestu zasněnou,
dva lidé, kteří se potkali,
dva lidé, kteří se v jedno tělo sepjali,
dva lidé - ať jim život jde pěkně dál,
dva lidé, kterým Bůh lásku dal.
Autor Terra130, 29.05.2009
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Arret, Ztracená Tereza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí