Cesta

Cesta

Anotace: Ze supliku, psano nekolik let dozadu:-)

Sbírka: Naděje umírá první

Dej mi ruku
já do ní vložím svoji,
půjdem spolu
dokud nás smrt nerozdělí

Půjdem tam
kde se lásce daří,
kde každá hvězda
jak tvůj úsměv září

Půjdem tam
kde naděje nikdy neumírá,
tam, kde každý den
tvůj úsměv otevírá

Půjdem tam
kde sen nezůstává snem,
ale plní se
každým novým dnem

Dej mi ruku,
ať můžeme se vydat na cestu,
na jejímž konci
proměníš se v nevěstu

Čekám marně,
prázdná zůstala moje ruka,
budu si teď muset prožít
bez tebe šílená muka
Autor Matty09, 29.05.2009
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: mexx, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné smekám.Moc se mi to líbí.

21.06.2009 16:29:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí