Zakletá...

Zakletá...

Anotace: Zdál se mi jeden sen a z něj vznikla tahle báseň...

Když se večer stmívá,
snažím se vzpomenout.
Jaké je být živá,
na chvíli procitnout.

Už jsou to dlouhé časy,
každý den čekám na měsíc.
Vycítím noci hlasy,
co jediné přichází vstříc.

Jsem mlha,
bloudící tmou.
Stále znova,
jak dny jdou.

Je to mé prokletí,
setrvat na půli cesty.
Trpím tím zakletím,
osud to udělal ze msty.

Můj život skončil vraždou,
rukou krutě tnout.
To mě odsoudilo bloudit nocí každou,
černočernou tmou.

Zůstali mi vzpomínky,
na radostné chvíle.
Však od nich mě dělí věky,
a to jsou bolestné míle.

Vzpomínám na tvojí lásku,
každou svou hodinou.
Já vsadila na jedinou sázku,
životem prohranou.

Při smyslech mě drží naděje,
že splníš svůj slib.
Tvé srdce mé chladné zahřeje,
až se setkáme,naleznu věčný klid...
Autor Aurora., 29.05.2009
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Allainila, Alasea, Caracol, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klise... laska-sazka.. rytmus, rymy.. chce to vic citu, vic se mazlit, je to kostrbate, neplyne.

12.06.2009 17:31:00 | saddova

Dobré;-)

31.05.2009 16:10:00 | Alasea

nikdy neztrácej nadeji... i když básenka je moc smutná, bolavá, je v ní skryta naděje, té se drž a uvidíš, bude zase líp.../i když ti to ted treba tak neprijde, vím, o cem mluvím...

29.05.2009 20:20:00 | Caracol

líbí

29.05.2009 15:58:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí