Touha je plamínek v Tvých očích!

Touha je plamínek v Tvých očích!

Anotace: Jenom takové malé zamyšlení nad tím, co je touha...


Touha je plamínek v Tvých očích,
touha je zrychlený náš dech,
postava, kterou jsem si očíh,
jen zjevila ses v těchto zdech!

Touha je ruka, která hladí
Tvé tělo teď již bez šatů,
touha jsou křivky, které ladí
se sny mých osamělých dnů...

Touha je to, co nyní cítím,
když líbám Tvoje krásné rty,
motýlek, kterého si chytím,
když na dosah tu létá mi!

Ty jsi má Touha, Tebe chci jen,
za nic Tě, Lásko, nepustím!
S Tebou chci prožít každičký den
vášnivé noci mezi tím...

Autor Kozoroh 1, 29.05.2009
Přečteno 617x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí