Bez rozloučení

Bez rozloučení

Anotace: ..nezaslouží si ho!

Uměl jsi mi jenom lhát,
neměl jsi mě nikdy rád.
Pohádky jsi mi sliboval,
přesto jsi však chyboval.
A tak odcházím,
šancí jsi měl dost,
pálím za sebou most.
Odcházím bez slova rozloučení,
bolelo by mě to ještě víc
a já chci být už vážně pryč.
Nebrečím, jen mám v srdci díru,
vzal jsi mi v lásku víru.
Já hloupá ti tak věřila,
na očích klapky nosila.
Ale s tím už je teď konec,
za tímhle příběhem zazvonil zvonec!
Autor Kallkaa, 29.05.2009
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné...:-(

09.06.2009 20:00:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí