Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: Ani nevím, jak mě tohle napadlo, asi jsem zažila moc toho zklamání, kdo ví :)

Po roce vrátil se ten zlý sen
a zas přišel ten nešťastný den.
Vzpomínám, jak na molu jsme spolu stáli
a na vlnách hvězdy s měsícem vlály.
Jak tančili jsme v tom romantickém tichu
a vzduch měl tak krásně sladkou příchuť.
Na ten první polibek, cos mi tenkrát dal
a tehdy se mnou celý svět se zamotal.
Ty měsíce strávené v tom přenádherném snění,
neboj, ty nikdy neupadnou v zapomnění.

Teď vrátil se ten zlý sen
a já stojím nad tvým hrobem jen.
Zas po roce sem rudou růži pokládám
a říkám do ticha, jak ráda tě stále mám.
Už pár let je to, co hloupá náhoda tě zabila
a nás společných okamžiků zbavila.
Slibuji, že za rok vrátím se zas
a slzy budu stírat ze svých řas.
Jak já chtěla bych vrátit ten krutý čas,
aby naše láska zase kvetla, jak na podzim ten zlatý klas...
Autor Luc.s.ka, 29.05.2009
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Pevya, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná ale smutná :)

06.12.2009 17:04:00 | Alien.v.v.s.

Ach jo, ta je smutná. Tak ať je líp.

31.10.2009 19:05:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí