Věčný příběh: Pája a Niki

Věčný příběh: Pája a Niki

Anotace: nečekám TIPy. Není to báseň, je to jen zpověď, snaha se vypořádat s velikým zklamáním...a potřeba se o to s někým podělit. Děkuju za trpělivost

Sbírka: Pajovi

První pohled:
kdo jsi? a kdo jsi Ty?
K Tvým nohám složila
své sny.
*
Opustila jistotu
za vášní šla
jediným večerem
hlavu ztratila
*
Potkal ji a věřil
že je to ta pravá
podlehla, snad byla
příliš slabá
*
Věřil jsi, věřila
slovu každému
bez rozmyslu
ublížila druhému
*
Krása,
doteky a slzy
navždy zůstanou
v jejím srdci
*
Po měsících důvěry
opustil ji.
Zakončil věčný příběh
nechtěl sdílet její sny.

A netušil
nebo nepochopil
že jejich duše
prorostly.
*
Filemon a Bauxis
---------
Navždy zůstaneš ve mě,
Pavle
navždy, přes všechny
trable
a jestli někdy přijdeš znovu
s radostí vpustím Tě do svého domu.

Stačí zaklepat
Autor Petite Francaise, 29.05.2009
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutny pribeh v peknem kabate ;-)

29.05.2009 21:39:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí