Hnusíš se mi!

Hnusíš se mi!

Anotace: zklamaná láskou

Bolí to víc, než rána pěstí
víc, než pocit bezmocnosti
víc, než touha která mizí
láska, která není ryzí.

Jako kapka spadlá na zem
film, co ztratil lidí přízeň
slunce, jež za hory padá
tak se cítím, zničená a podvedená.

Jsi zrádce, stín co se po zdi plazí
a loupí všem, to co jim schází
lásku, štěstí, naději i sílu
v jejich krásu bereš jim víru.

Než něco začlo, skončilo to
říkám ale : není mi to líto!
To jak se chováš, hnusí se mi
holky na noc? krát třemi...
Autor klajusenka, 30.05.2009
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a něco začne,né...

30.05.2009 15:38:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí