Meryl

Meryl

Anotace: Vyjádření mé lásky k mé lásce - Meryl Streep. Fascinuje mě, inspiruje, motivuje... Tuším, že rytmus v básni hodně pokulhává, ale nějak mě ta básnička ujišťuje o tom, že jsem ji psala otevřeně a s upřímností. A té je vždycky málo.

Meryl moje jediná, pro mne víc, než rodina.
Myslím na tě dnem i nocí, bez ustání, bez pomoci.
Miluji tvůj krásný nos, s nosní přepážkou jako most.
Když upravuješ si ramínko, usměji se malinko.
Miluji tvůj živý hlas, chci jej slyšet zas a zas.
Miluji tvou touhu hrát, oscary jen ty smíš brát.
Tvoje vlasy mě tak vábí,
a pohled na ně - na hedvábí.
Krásný úsměv, radost čirá,
krása tvá mě rozežírá...
Tvoje útlá štíhlá nožka,
zázračná jak drahá soška.
Když postihne tě záchvat smíchu,
slzy mi tečou z toho hříchu.
Tvůj styl mě vždycky dojímá,
jsi to, co mě nejvíc zajímá.
Potkat tě nejen skrz své snění,
za to bych dala celé jmění.
Tys jako ten zářivý diamant,
mého srdce největší okupant.
Autor Karen Blixen, 30.05.2009
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, ilona, LVCIVS VINICIVS TORQVATVS, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Každý to svoje :-)

A děkuji.

04.02.2010 20:35:00 | Karen Blixen

no jo, ty obdivuješ meryl stereep a já zase julia caesara.. :-)
jinak, pěkně napsaná básnička

28.01.2010 16:27:00 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí