Pro Jirku

Pro Jirku

Anotace: ...

Jsi jak severská polární zář,
v níž se odráží tvá krásná tvář.

Z tvých hlubokých očí
se mi stále hlava točí.

Tvé oči jsou jak propast,
do které se propadám,
nemůžu se zpátky dostat,
Nejde utéct, není kam.

Jsi jak vlnka v rozbouřeném moři,
moje srdce jen pro tebe hoří.

A jakmile zavřu oči zas,
spatřím za nimi tvůj obraz.
Autor SnoopyHell, 30.05.2009
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí