Proklela jsem je

Proklela jsem je

Proklela jsem je, prorůstána splíny,
všechny ty podlé, slibující pány,
kteří nás těší sliby vábivými.
Proklela! Slovem kurtizány.

Zařekla jsem se, nikdy více!
Nebudu dále s nimi hráti,
ty podlé šprýmy s dlaní u měsíce.
Nebudu nikdy více milovati.

Již nechci býti obelhána láskou,
ať si to zkouší s jinou sličnou dámou.
Klidně mě zvěte frigidní to kráskou.
Nechci být více kurtizánou!
Autor Lunaric Nathanella, 30.05.2009
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Zefi, Radek.oslov.Šafárik, kikis, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně napsané

30.05.2009 17:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

a to je moc povedený :o)

30.05.2009 16:37:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí