Krajina mého srdce

Krajina mého srdce

Anotace: ...

Krajina mého srdce
prudce rozdupala prameny
a chvátá po cestách
zařízlých v mase jitra...

Krajina bez obalu
z mlhy či povázky
roztrhla nebesa
na zlatolisté cáry...

Krajina voní travou
na půl palce od země
a zase stojím nohama
pevně na pohyblivé zemi...

Krajina mého srdce
protkána je chladným svitem,
co roztrhl kmen buku
na miliony třísek...
Autor voedor, 30.05.2009
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Bíša, Kubino 2, Zasr. romantik, Zpátky, atty
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozlehlá...

04.06.2009 19:56:00 | enigman

Taky mám krajinu mého srdce a tou je vysočina

31.05.2009 12:02:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí