řekni my proč

řekni my proč

Anotace: když miluješ a nemůžeš nic dělat

Když u tebe usínám,
do tvých očí se koukám.
Svět přitom nevnímám,
"dobrou noc"stěží ti povídám.

Potom co usnu ve tvém obětí,
o tobě si nechám zdát.
ty jsi má láska,ale i prokletí,
s tebou se my chce pořád smát.

Vedle tebe jsem to já,
na nikoho jsi nehraju.
Vím,že srdce mé,ti říká "ná"
ale tuhle hru už nevyhraju.

Proto jsem rád,
za každou vteřinu,po tvém boku.
Zůstanu tedy jako kamarád,
ruku v ruce,krok po kroku.

ps:navždy!!!!
Autor mikky47, 30.05.2009
Přečteno 380x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí