Neznalost

Neznalost

Anotace: vymyslela jsem ji s mojí kamarádkou zrovna o hodinu literatury

Když jsem tě poprvé viděla,
krev mi v žilách zatuhla
Co se to se mnou děje?
Co je to, co mě u srdce hřeje?

Je to láska, snění
nebo jen mé poblouznění?
Byl to pocit krásný,
ale i přesto velmi zvláštní.

Mé srdce bije, když tě spatřím
a hned k tvým ctitelkám patřím.
Nedostanu ze sebe ani hlásku,
i když chci ti vyznat lásku.

Poraď mi jak na tebe.
Nechci už žít bez tebe.
Autor deeaka.a, 29.10.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí