Tvá plachost mě dojímá

Tvá plachost mě dojímá

Anotace: takové blouznění ve slovech :D

Do očí se Ti lásko dívám,
jenom o Tobě často snívám.
Nechci jít dál bez Tebe,
jenom s tebou stoupám do nebe.
Jen Ty jsi můj sen,
Ty jsi můj štastný den.
Pojd do nebe se mnou stoupat,
bolí to, když můžu jen doufat.
Ty i sen můj jsi denní,
jen vídat Tě, lehký vůbec není.
Před Tebou stydím se lásko má,
Tvá plachost mě někdy až dojímá.
Kráčej se mnou ruku v ruce,
Ty jsi lásko moje srdce.
S Tebou Ty můj čumáčku,
vznáším se na obláčku.
S Tebou vznáším se já do nebe,
smutná jsem já bez Tebe.
S Tebou smích jen znám,
závidí asi každý nám.
Tak konečně už uznej,
nebýt spolu, život by byl nudnej.
Autor Labanda, 31.05.2009
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Pevya, Despekt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moc hezké vyznání :)

22.08.2009 18:19:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí