Jsi kapičkou deště

Jsi kapičkou deště

Anotace: zase tápání ve slovech :D

Prší, co mě to vůbec napadá,
žárlit na déšt, co na Tebe dopadá.
Ty sám jsi kapičkou deště,
zůstan se mnou chviličku ještě.
Stékáš něžně po růži,
dotýkej se mě na kůži.

Jsi mé lásky víra,
v Tobě je má síla.
Lásko cos to se mnou provedl?
Cit a něhu z bran rozumu si vyvedl.
Jsi slunce, voda a ještě,
stékající kapičkou deště.
Autor Labanda, 31.05.2009
Přečteno 556x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Marupiara, Michelle B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí