Příbeh dvou duší

Příbeh dvou duší

Anotace: jsem vidlea jeden film..tak to je reakce

Stál tam a díval se ji do očí
a v tu chvíli zastavil se čas
kdyby mluvit chtěl, tak větru, slunci poručí
a políbí ji, jak to bejvá zas.
Touhou se její tělo třáslo nadšením
a nevěděla, co by měla říct
a tak jen stála a čekala, co bude s ním
zda ji pusu dá, taky co by chtěla víc.
A tak stáli tam a koukali se na sebe
on se usmíval a přitiskl ji blíž
a v tu chvíli padla první kapka na tebe
a co bylo dál, to už přece víš.
Kapky padaly, ale jim to nevadí
oni v objetí tu budou třista let
a kdo ví, zda ji On z náruče vypustí
ta chvíle bylo pro ně celý svět.
Tenhle polibek stál více než sto dolarů
platili usilim, touhou, nadějí
a kdo potká je tak ať se chopí nástrojů
housle klavír bubny něžně zahrají.
Tu píseň o lásce velké k tisíci
o dvou duších které světem bloudily
a pak potkali se v jedné tmavé ulici
poutem lásky sami sebe spojili.
Autor klajusenka, 31.05.2009
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí