Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ..

Když usínám, myslím na Tebe,
jak snášíš mi na zem modré z nebe.

Myslím na Tebe, kudy chodím
a tím jen sama sobě škodím.

Vyznala jsem Ti mé city,
jenž vykvetly jak luční kvítí.

Ve Tvé přítomnosti jsem se vznášela
a láskou se k Tobě poutala.
Autor Denny3, 31.05.2009
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí